Kérastase

Kérastase Soleil range lancering

diensten

UX, Design en Content Management

opdracht

Ontwikkel een homepage banner, landingspagina & artikel-pagina’s

Kerastase Homepage

uitvoering

Voor de lancering van een nieuwe productlijn binnen Kérastase zijn een landingspagina en een aantal elementen ontwikkeld. Via de homepage wordt de user getriggered en vervolgens wordt er meer informatie op de landingspagina gegeven, met bijbehorende artikelen, over de producten binnen de productlijn.

deliverable

Homepage banner

Landingspagina

Artikelpagina’s

Haarverzorging van Kerastase
Kérastase Logo

over Kérastase

Kérastase is een bekend haarverzorgingsmerk dat valt onder de L’Oréal groep. De L’Oréal Groep is een Frans beursgenoteerd bedrijf dat actief is in cosmetica en schoonheidsverzorging. De nadruk ligt op haarkleur, huidverzorging, zonbescherming, make-up, parfums en eau de toilette en haarverzorging. Het hoofdkantoor staat in Clichy, Frankrijk.

De aandelen van het bedrijf staan op de beurs van Parijs genoteerd. De omzet van circa 25 miljard euro per jaar wordt in gelijke delen behaald in de regio’s West-Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. In 2016 besteedde het bedrijf 850 miljoen euro aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Circa 4000, van de in totaal 89.300 medewerkers, houdt zich bezig met onderzoeksactiviteiten.