Garnier Belgilux

Garnier BIO Article pages

diensten

UX, Design en Content Management

opdracht

Ontwikkel informatieve artikel pagina’s over de Garnier BIO lijn in twee talen (Frans en Nederlands), binnen de mogelijkheden van het CMS.

Garnier BIO Landingspagina

uitvoering

Het CMS bood geen mogelijkheid tot het plaatsen van informatieve artikelen. Voor de lancering van een nieuwe productlijn binnen Garnier zijn deze geplaatst op de website door custom HTML pagina’s aan te maken. Tevens is een custom HTML brandpage opgeleverd, met daarin links naar zowel de producten als de artikelen.

deliverable

Brandpage

Artikelpagina’s

Garnier Belgilux Artikelpagina
Garnier Logo

over Garnier

Garnier is een bekend haar- en lichaamsverzorgingsmerk dat valt onder de L’Oréal groep. In 1904 bracht Alfred Amour Garnier een plantaardige haarlotion op de markt, La Lotion Garnier. Hij specialiseerde zich daarna in middelen voor huidverzorging op natuurlijke basis.
De L’Oréal Groep is een Frans beursgenoteerd bedrijf dat actief is in cosmetica en schoonheidsverzorging. De nadruk ligt op haarkleur, huidverzorging, zonbescherming, make-up, parfums en eau de toilette en haarverzorging. Het hoofdkantoor staat in Clichy, Frankrijk.

De aandelen van het bedrijf staan op de beurs van Parijs genoteerd. De omzet van circa 25 miljard euro per jaar wordt in gelijke delen behaald in de regio’s West-Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. In 2016 besteedde het bedrijf 850 miljoen euro aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Circa 4000, van de in totaal 89.300 medewerkers, houdt zich bezig met onderzoeksactiviteiten.