Garnier

SEO-optimalisatie & content management Garnier BIO

diensten

SEO, UX, Design, Programmeren en Content Management

opdracht

Verbeter de vindbaarheid, verhoog google ranking en traffic voor Garnier BIO.

Productlancering Garnier BIO

uitvoering

De brandpage is tweetalig in HTML ontwikkeld. Daarnaast zijn er 9 productpagina’s ontwikkeld. Daarbij zijn SEO proof teksten geschreven + content management van 9 artikelen. De doorlooptijd van deze implementatie was 2 weken.

deliverables

Brandpages en productpagina’s

Garnier BIO mobiele Brandpage
Garnier Logo

over Garnier

Garnier is een bekend haar- en lichaamsverzorgingsmerk dat valt onder de L’Oréal groep. In 1904 bracht Alfred Amour Garnier een plantaardige haarlotion op de markt, La Lotion Garnier. Hij specialiseerde zich daarna in middelen voor huidverzorging op natuurlijke basis.
De L’Oréal Groep is een Frans beursgenoteerd bedrijf dat actief is in cosmetica en schoonheidsverzorging. De nadruk ligt op haarkleur, huidverzorging, zonbescherming, make-up, parfums en eau de toilette en haarverzorging. Het hoofdkantoor staat in Clichy, Frankrijk.

De aandelen van het bedrijf staan op de beurs van Parijs genoteerd. De omzet van circa 25 miljard euro per jaar wordt in gelijke delen behaald in de regio’s West-Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. In 2016 besteedde het bedrijf 850 miljoen euro aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Circa 4000, van de in totaal 89.300 medewerkers, houdt zich bezig met onderzoeksactiviteiten.