Kérastase

Kérastase Blond Absolu online

diensten

SEO, Design en Content Management

opdracht

Introduceer de Productlijn Kérastase Blond Absolu online

Kerastase Blond Absolu

uitvoering

Dit project bevatte Sitecore Content management implementatie van een Homepage banner, een brandpage + en diverse tutorial pages. De Brandpage is UX-proof designed en bevat het productaanbod + een salon locator. De tutorial page bevat informatie en video’s hoe het haar te verzorgen

deliverables

Brandpage, salon-locator en tutorial pages

Productlijn Kérastase Blond Absolu online
Kérastase Logo

over Kérastase

Kérastase is een bekend haarverzorgingsmerk dat valt onder de L’Oréal groep. De L’Oréal Groep is een Frans beursgenoteerd bedrijf dat actief is in cosmetica en schoonheidsverzorging. De nadruk ligt op haarkleur, huidverzorging, zonbescherming, make-up, parfums en eau de toilette en haarverzorging. Het hoofdkantoor staat in Clichy, Frankrijk.

De aandelen van het bedrijf staan op de beurs van Parijs genoteerd. De omzet van circa 25 miljard euro per jaar wordt in gelijke delen behaald in de regio’s West-Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. In 2016 besteedde het bedrijf 850 miljoen euro aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Circa 4000, van de in totaal 89.300 medewerkers, houdt zich bezig met onderzoeksactiviteiten.